XV. Czinka Panna Fesztivál Sajógömörben

XV. Czinka Panna Fesztivál Sajógömörben

2021. szeptember 11-én, szombaton 16.00 órától kerül megrendezésre a XV. Czinka Panna fesztivál a sajógömöri kultúrházban, a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya, a Gömör-Kishonti Művelődési Központ és Sajógömör község önkormányzatának segítségéve.

A rendezvény Czinka Panna mellszobránál rövid koszorúzási ünnepséggel kezdődik, majd a helyi kultúrházban nótaesttel folytatódik, amelyen fellépnek Szeredy Krisztina, a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével kitüntetett operett primadonna, nótaénekes és Bokor János A Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett énekes – „Nótacsászár“. A művészeket kísérő népi zenekar prímása ifj. Botos Béla, a zenészkörökben jól ismert Botos dinasztia sarja, a Szlovák Rádió Szimfonikus Zenekárának tagja.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Porgram

16.00 Koszorúzás Czinka Panna mellszobránál
16.30 Nótaest a helyi kultúrházban
A műsorban fellépnek - Szeredy Krisztina és Bokor János nótaénekesek
ifj. Botos Béla és népi zenekara (a zenészkörökben jól ismert Botos dinasztia sarja, a Szlovák Rádió Szimfonikus Zenekárának tagja)

ATEMPO.sk