Jazzkívánságműsor - a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann koncertje Győrben

Jazzkívánságműsor - a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann koncertje Győrben

2021. október 20-án, szerdán 19.00 órától a Sárik PéterTrió és vendégük, Falusi Mariann ad koncertet Győrben, a Rómer Házban Jazzkívánságműsor magyarul címmel.

A belépő 2500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A Jazzkívánságműsor új kiadásban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át a saját stílusára. A lemezen 15 dal található, a közös bennük, hogy ebben a formában még soha, sehol nem voltak hallhatók.

A Sárik Péter Trió, az elmúlt évtizedben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált. Sikerük egyik záloga, hogy - Sárik Péter mellett- minden felállásban nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok játszottak és játszanak. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

Sárik Péter és Falusi Mariann tíz éve koncertezik közösen, az első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be hatalmas sikerrel. Azóta több közös produkciót hoztak létre. Koncertjeik igazi zenei csemegék, előadásukban az ismert magyar és világslágerek, jazz örökzöldek, kuplék békésen megférnek egymás mellett. A két művész pedig boldogan csaponganak stílusok és korok közt, míg közönségük minden koncerten velük énekel.

 

 Közreműködők

Falusi Mariann - ének
Sárik Péter - zongora
Fonay Tibor - bőgő
Gálfi Attila - dob

ATEMPO.sk