Szabadság, Szerelem - Szarka Gyula, Szarka Zsófi és Németh Hajnal Aurora különleges fellépése Győrött

2023. január 19-én, csütörtökön 19.00 órakor a győri Vaskakas Művészeti Központban kezdődik Szarka Gyula Kossuth-díjas előadóművész-zeneszerző, Szarka Zsófi konyhatündér és gasztro-szakértő és Németh Hajnal Aurora Hungarikum-díjas ipar- és képzőművész különleges, Szabadság, Szerelem címet viselő fellépése, ahol Werner Krisztina újságírónő vendégei lesznek a Kerengőben.

Egészen Petőfi Sándorig fogunk visszautazni az időben, hogy a magyar kultúra olyan kincseit ragyogtassuk meg, amik tartást, reményt és derűt adnak a ránk váró évre. Szarka Gyula, felvidéki kulturális missziójáról mesél, a kétszáz éve született Petőfit dicséri szóban és zenében. Mindenkit megelőzve elsőként tiszteleg a költő emléke előtt a Petőfi dicsérete című szólóalbumával, melynek lemezbemutatója októberben volt a Magyar Nemzeti Múzeumban. Küldetése, hogy visszahozza közénk és éltesse Petőfit, s hogy a dalokat sokan, sok helyen énekeljük együtt.

Zsófi lányával az irodalom fazekából tálaljuk - kóstolóval - a hírességek ínyencségeit és történeteit. Szlogenje: Eredeti kiadás vagyok! Főzök, beszélek, kóstolok, és így érzem magam a világ tetején.

Aurora verses divatbemutatón vonultatja fel az általa megálmodott kollekciókat, és ékszereket. Tervezőként népi mintákat, és magyar ősi szimbólumokat ment át a divat világába az inggombtól a terítőkön át az zsebórákig.

Érkezik egy különleges - Petőfi Sándorral egyidős - nemzeti kincs, amit eddig még nem láthatott a nyilvánosság, tehát korcsmai vidámság, jóízű beszélgetés, értékes gondolatok és színes, történelmi múltidézés is terítéken lesz.

A belépőjegy ára 4200 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk