Rúzsa Magdi a Fradi stadionjában készítette új klipjét – itt az Olé (VIDEÓ)

Rúzsa Magdi a Fradi stadionjában készítette új klipjét – itt az Olé (VIDEÓ)

Újabb felvétel érkezett hazánk legsikeresebb labdarugócsapatának első albumáról. „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” projekt megálmodója és producere Lotfi Begi, aki kiváló közreműködőkkel és minden szurkoló számára kedves dalokkal biztosítja a bajnokcsapathoz méltó hangulatot.

A Rúzsa Magdival közös „Olé” című dalhoz új klip forgott, méghozzá a Groupama Arénéban, mely nem ismeretlen számára, hiszen a stadion 2014-es megnyitásán ő énekelte el a Himnuszt.

A felvétel a művésznő nagy visszatérését követte tavalyi megjelenésekor, és azonnal közönségkedvenc lett. A fülbemászó refrén és Magdi összetéveszthetetlen, átütő hangja tökélesen ötvözi a popzene könnyed hangulatát a lelátók buzdító lelkesedésével.

 

Ezenkívül a már nemcsak CD-ként, hanem bakelitként is beszerezhető korongon olyan slágerek átdolgozásait is megtaláljuk, mint az Ámokfutók „A hold dala” című örökzöldje, amit Kozsóék Begivel, Náksi Attilával és DR BRS-sel gondoltak újra – a kollaboráció hatalmas siker, már 3 milliós YouTube-nézettségnél jár. De a Dér Henivel közös „Freed From Desire” is a tracklist elengedhetetlen része.

Rúzsa Magdi, Pataky Attila, Hevesi Tamás – hallgasd meg a Fradi válogatásalbumát

A lemez igazi sztárparádét vonultat fel, hiszen olyan top előadók hallhatók rajta, mint Caramel, a Hősök, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás vagy Pataky Attila.

Rúzsa Magdival hamarosan élőben is találkozhatunk, február végén ad dupla nagykoncertet Papp László Budapest SportarénábanPapp László Budapest Sportarénában.

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: Youtube