DALPREMIER: Arizóna feat. Kobe – Örökös körforgás

Arizóna feat. Kobe

Az Arizóna zenekar lemezein mindig találkozhatunk 1-1 dal erejéig közreműködőkkel. Ez a nemrég megjelent Tiltott gyümölcs című albumnál sincs másképp.

A magyarországi rapperrel, Kobe-val közös daluk, az Örökös körforgás kerül most napvilágra, melyhez Szabó Norbert szöveges videót is készített.

„Kobe-t a James Bond klipforgatás előtt ismertük meg, mivel ők forgatták a dalhoz a videót. Amikor épp a zenekari részét vettük, Fecó megmutatta az Örökös körforgás alapját Kobe-nak, aki rögtön elkezdett a dalra rappelni.

Azt tudni kell róla, hogy több saját dala is megjelent és rapperként ismerhette meg őt a nagyérdemű, viszont már jó régen szüneteltette a dolgot, hogy az ő szavaival éljek. Akkor nagyon megtetszett nekünk amit hallottunk, de kicsit hanyagoltuk. Majd szinte közvetlenül a dal feljátszása előtt kérdeztük, kértük meg, hogy mi lenne ha …

Elvállalta, aminek természetesen nagyon örültünk. Kobe egyébként sem az a fajta, aki elnyújtaná a dolgot, az idő is sürgetett, úgyhogy szélsebesen nekiláttunk a munkálatoknak. Nagyon gyorsan megírta a részét és végül ez lett belőle :-) Azt tudom mondani, hogy a közös munka nagyon gyors, de intenzív volt :-)” - tudtuk meg Majától, a zenekar énekesnőjétől.

A dalt Gasparik Fecó még tavaly nyáron szerezte, a szövegírást pedig barátjukra, Puss Tamásra, a Phoenix RT frontemberére bízták.

„Az Örökös körforgás az, amiről az életünk is szól. Hiába tűnik ugyanolyannak minden nap, még is új és más, sosem egyforma. Minden pillanat valamiért értékes, meg kell látnunk benne a jót.” - mondta a dalról Maja.

 

 

A zenekar hamarosan útra kel és élőben is hallhatjuk őket. „A koncertnaptárunk szépen telik, alig maradt néhány szabad hétvégénk. Ennek természetesen nagyon örülünk, hiszen ez azt jelenti, hogy rengeteg helyre vihetjük el a mi kis Tiltott gyümölcsünket :-)”

Legközelebb a hétvégén, április 30-án Légen találkozhatunk velük, majd májusban Magyarországon és további felvidéki helyszíneken is hallhatjuk a zenekar legújabb dalait.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk