Felvidéki énekessel jön A Dal 2020 második válogatója - SZAVAZZUNK!

Újabb tíz produkcióval láthatunk ma este 19.35-tól A Dal 2020 válogató showban. A fellépők közt van a galántai Takács Nikolas is, aki legújabb dalát a Csendbeszéd-et adja elő.

A versenyzők mellett A Dal egy korábbi zsűritagja, Rúzsa Magdi áll vendég-fellépőként a színpadra. 

„Mindegyik dalom közel áll hozzám, ezért nehéz, amikor csak egyet lehet kiválasztani közülük. Három-négy dalt versenyeztettem a fejemben, végül azért az Érj hozzám lett a befutó, mert a közönség nagyon szereti” – mondta Rúzsa Magdi az esti fellépéséről.

Az énekesnő szerint A Dal 2020 75 millió forintos, zenei karrier építésére fordítható főnyereménye nagyon komoly támogatás, és ha valaki ügyesen bánik vele, akkor adott a lehetőség, hogy beindítsa vagy továbblendítse pályáját.

 

A műsorban visszatérőkkel és új arcokkal is találkozhatunk. Hallgassátok meg a tíz dalt (kattints a nevekre):

Kies – Az egyetlen
Nene – Későre jár
Molnár Dániel – Ábránd
Mocsok 1 Kölykök – Szerelem
Konyha – Még csak szavak
Arany Timi – Hurrikán
Takács Nikolas – Csendbeszéd
Wolf Kati – Próbáld meg
Patikadomb – Rólad
NÁGI – Freedom - Felszállok a gépre

 

Idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, de az elmúlt évekhez képest ebben változás történt.

A műsorban a zsűritől kapott összpontszámot bemutató pontozótábla az utolsó dal elhangzása után kerül megmutatásra és ekkor kezdhetnek a nézők először, 10 percen keresztül, SMS-ben szavazatot küldeni a 10 versenydalra a kódszámainak az elküldésével a +36(20,30,70)4422-999-es alapdíjas telefonszámra. Majd ezt követően a bent maradt 8 dalra adhatják le voksaikat.

Sok sikert kívánunk Takács Nikolasnak!

EZ, ATEMPO.sk / MTVA