Pál-Baláž Karmen Takács Nikolassal is duettezik – jön a Sztárban sztár leszek! döntője

Elérkeztünk a Sztárban Sztár leszek! showműsor döntőjéhez. Ma este kiderül, ki nyeri 2021-ben a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a vele járó 10 millió forintot és a lemezszerződést.

A fináléban ott lesz a rozsnyói Pál-Baláž Karmen is, aki két alkalommal is a nap győztese volt az elmúlt hetekben.

Pál-Baláž Karmen „ezer arca” - így jutott a rozsnyói lány a Sztárban sztár leszek! döntőjébe (+VIDEÓ)

„Csak is pozitív gondolatokkal és nagyon motiváltan készülök a döntőre, hisz boldog vagyok, hogy itt lehetek, hogy idáig eljutottam. Tudom, hogy a maximumot fogom adni a színpadon és nagyon fogom élvezni a produkciókat. Erre törekszem, törekedtem minden héten.” - árulta el portálunknak Karmen.

A felvidéki énekes a döntőben az ausztrál énekesnő és zeneszerző, Sia bőrébe bújik, valamint egy sztárduettben is színpadra áll. Partnere a galántai Takács Nikolas lesz és Karmen Keresztes Ildikót fogja alakítani. Együtt adják elő a A zene kísér az úton című dalt.

Izgalmas produkciókat láthatunk majd, amikre ne feledjünk szavazni is. A fináléban már csak a nézőkön múlik, ki örülhet majd a győzelemnek, a mesterek csupán véleményezhetnek, nem pontozhatnak. Így nagyon fontos lesz majd, hogy szavazzunk Karmenre a TV2 Live applikáción keresztül!

Az applikációt itt töltheted le:

Android, iOS, Windows

EZ, ATEMPO.sk