Ők lesznek a Sztárban Sztár versenyzői 2022-ben

A TV2 népszerű show-műsorának, a Sztárban Sztárnak 8. szériájában egészen biztosan mindenki megtalálja majd a kedvencét, akinek az élő adások alatt szurkolhat, hogy a legjobb formáját hozza ki magából hétről-hétre. A versenyzőknek azonban most sem csak a nézőket kell meggyőzniük, hanem a négytagú zsűrit is, akik már tűkön ülve várják a produkciókat.

Február 6-tól vasárnap esténként Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila is becsekkol az ország legnagyobb házibulijába, hogy önfeledten szórakozzanak a zsűri pultban ülve, vagy akár fel is pattanva székeikből egy-egy dal hallatán.

 

Sztárban Sztár

 

A mindenre elszánt versenyzők pedig már készen állnak, és amit csak tudnak megtesznek majd azért, hogy elképesztő átalakulásaikkal a nézőket és a zsűrit is elkápráztassák.

Akik hétről-hétre versenybe szállnak majd, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a női előadók mezőnyéből:

Palya Bea,
Szekeres Adrien,
Dallos Bogi,
Galambos Dorina,
Orsovai Reni,
és Péterffy Lili.

 

Sztárban Sztár

 

A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd:

Stohl András színész, műsorvezető,
Ember Márk színész, zenész,
Emilio,
Vavra Bence,
Zámbó Krisztián
és Marics Peti, a ValMar zenekar énekese.

 

Sztárban Sztár

 

Több változás is lesz a műsorban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak majd a nézők a versenyzőkre. Ezenkívül pedig kibővül a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

Sztárban Sztár 8. évad tehát február 6-tól Till Attilával, vasárnaponként 18:55-től a TV2-n!

ATEMPO.sk / TV2
Fotó: TV2