SZAVAZZUNK! Újra vannak felvidékiek a Magyar Klipszemlén

Novemberben újra megrendezik a Magyar Klipszemle díjátadótáj, mely a magyar vonatkozású zenei videók szakmai versenye. Ezúttal több négyszáz nevezés érkezett, melyek közül a közönség is kiválaszthatja a kedvencét. A szavazás október 15. éjfélig tart.

A hetedik Magyar Klipszemlére a felvidéki Peter Srámek és Mészáros Tamás videói is bekerültek, melyeket most ajánljuk figyelmetekbe!

 

A Szikora Robi által írt A lelkünk együtt csavarog című Mészáros Tamás dalhoz készült videó:

 

 

A vágsellyei Peter Srámek öt videóval szerepel, melyek A Király filmzenéjéhez készültek. Ott van a Ki vagyok én, az Úgy hittem, túl vagyok rajtad, a Forog a film, a Jöjj velem, valamint a Részegen a legjózanabb

 

 

 

 

 

 

A válogatásba számos videó került be különböző műfajú előadóktól, ott van Rúzsa Magdolna, Kulka János, Tankcsapda, Valmar, Halott Pénz, Manuel, Republic, Azahriah, Deva, Góbé, Bohemian Betyars, Kispál és a Borz, Talamba Ütőegyüttes, Tornóczky All Access, Belmondo, Carson Coma, Kiscsillag, Blahalouisiana, Dzsúdló, Radics Gigi, Miller David, Margaret Island, Pápai Joci x Majka, Cimbaliband, Wellhello, Mandoki Soulmates feat. Ákos + Caramel, Temesi Berci, Oláh Ibolya, Kállay Saunders, Song Factory Budapest, Curtis x Charlie, Bordó Sárkány, Magna Cum Laude és mások klipje is. 

Tehát van kire szavazni, amit egy egyszerű regisztráció után lehet megoldani a https://klipszemle.com/vote/ címen, ahol megtalálod az össze klipet.

SZAVAZZ

A díjátadóra november 9-én a budapesti Akváriumban kerül sor.

EZ, ATEMPO.sk