Zámbó Jimmy egykori szerelme, Háfra Mari szerepel Peter Srámek új klipjében – Úgy hittem, túl vagyok rajtad (A Király filmzene)

„A Király” című sorozat dalaiból készült videóklipek már meghaladták a négymilliós megtekintést. A legújabb klip az „Úgy hittem, túl vagyok rajtad” című számhoz készült, amely Zámbó Jimmy és Háfra Mari viharos szerelmi kapcsolatát dolgozza fel. A kisfilm különlegessége, hogy Háfra Mari is szerepel benne, aki a felkérés apropóján hosszú idő után először állt a nyilvánosság elé.

A Király sorozat sikere után új dalokat várnak tőlem – Exkluzív Peter Šrámek-interjú

A vágsellyei Peter Srámek, aki az albumért Fonogram-díjat nyert, a felvételt óriási sikerrel énekli koncertjein. A közönségkedvenc darab népszerűsége valószínűleg abban rejlik, hogy érzelemdúsan mutat be egy se veled, se nélküled kapcsolatot, amivel könnyen lehet azonosulni.

„Jó úton járok” – fergeteges Peter Srámek koncert A Király dalaival Érsekújvárban (FOTÓK)

Csicsák Norbert fülbemászó dallamait és Joós István kifejező szövegét Jimmy egykori kapcsolata ihlette, amelyet az RTL+ felületén elérhető széria is feldolgozott Bíró Panna és Olasz Renátó, majd később Nagy Ervin szerepével.

Sokan kíváncsiskodtak, hogy vajon mi történt Háfra Marival, miután modellkarrierje Ausztráliába szólította, és végleg elhagyta a legendás énekest. Az „Úgy hittem, túl vagyok rajtad” videóklip stábja felkérte az egykori múzsát, aki kis gondolkodási idő után igent mondott.

A forgatás egyik helyszíne a tihanyi komp, amelyen a 80-as évek felkapott manökenje gondolatban visszarepül az emlékezetes, 1988-as Interpop Fesztivál közös balatoni utazására.

„A forgatás óta még mindig lebegő üzemmódban vagyok. Ugyanis a rendező, Oláh István és az egész csapat hozzájárult ahhoz, hogy csupa jó érzések törjenek felszínre. Nincs bennem a 35 év távlatában sem fájdalom vagy bánat, inkább egyfajta szeretetérzés és nosztalgia tölt el” – mesélte Háfra Mari, aki e korszakról könyvet is írt.

A kisfilmben megbizonyosodhatunk arról, hogy Mari igazi időtálló szépség, egy ideje már az előadóművészetet és modell szakmát is hátrahagyta, jelenleg civil munkájában és gyönyörű családjával teljesedik ki a mindennapokban.

 

 

Peter Srámeket a bárzene emblémája, Fűzy Gábor kíséri új klipjében – itt a Részegen a legjózanabb (A Király filmzene)

Egy albumnyi Zámbó Jimmy utalás került Peter Srámek dalába – itt a Forog a film A Királyból (KLIP)

Ki vagyok én? - énekli a Zámbó Jimmy film új dalában Peter Srámek (KLIP)

Először láthatjuk képernyőn A Király sorozat valódi énekesét, a vágsellyei Peter Srameket (KLIP)

ATEMPO.sk
Fotó: Kovács Kinga, Youtube