Jubileumi koncertkörúton a felvidéki Telek Attilával felálló Chameleon Jazz Band

A dallamos jazzt és az igényes popzenét stílusosan ötvöző, Telek Attila személyében felvidéki dobost magáénak tudó Chameleon Jazz Band az elmúlt években kilenc európai ország ötven városban, több mint 350 koncertet adott.

A 20. születésnapját ünneplő zenekar jubileumi turnéra indult, mely Felvidéket sem hagyja ki. Február végén és március elején Csehország, Szlovákia és Németország lesz az úti cél.

Telek Attilával hamarosan A DAL színpadán is találkozhatunk, ahová Szalma Annamáriával és a „Százszor is” című dalukkal jutottak be.

A Dal 2024: A Phoenix RT harmadszor indul, Csintalan Márk és Telek Attila újonc a 40-es mezőnyben

 

 

A Chameleon Jazz Band február 23-án második alkalommal lép színpadra Csehország második legnagyobb és egyben egyik legjelentősebb városában. A koncert helyszíne a méltán népszerű brno-i MUSIC LAB, mely a brünni Janáček Zenei és Előadóművészeti Akadémia épületében található.

A Chameleon Jazz Band jubileumi koncertje Somorján

Másnap pedig irány Szlovákia.

„Magunk is nehezen hisszük el, hogy hatodik alkalommal érkezünk Somorjára! 2018-ban akusztikus műsorral, 2019-ben és 2020-ban újévi koncertekkel, 2022-ben a Songs for Trombone című produkcióval, majd 2023-ban Valentin! estünkkel léptünk színpadra!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hat országot érintő jubileumi koncertkörutunk részeként a somorjai Mozi színpadán is bemutathatjuk új műsorunkat és vadonatúj dalainkat! Nagyon várjuk már a találkozást! Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!” - mondta portálunknak Bálint Rezső, a zenekar művészeti vezetője, frontembere.

 

 

A Chameleon Jazz Band 2021 tavaszán jelentette meg nyolc saját dalt tartalmazó, STORIES című albumát, 2021 novemberében pedig a LIVE FROM TOKAJ kisfilmjük is napvilágot látott. 2022 májusában új videóklippel, 2022 decemberében pedig a YOU AND I című kislemezzel jelentkezett a formáció, mely olyan vendégművészekkel dolgozott már együtt mint Berki Tamás, Charlie, Hajdu Klára, Horváth Misi, Kozma Orsi, Malek Andrea, Náray Erika, Szulák Andrea és Feng Ya Ou Ferenc.

 

A turné következő állomásai:

Február 23. - BRNO (CZ), Music Lab
Február 24. - SOMORJA (SK), Mozi.Club
Március 7. - STUTTGART (D), Liszt Institut
Március 8. - PFORZHEIM (D), Stadtkirche
Március 9. - BOPFINGEN (D), ProLo, Alte Post

EZ, ATEMPO.sk