Neked énekelek – jótékonysági gála lesz gyereknapon neves fellépőkkel a TV-ben (VIDEÓ)

Neked énekelek – jótékonysági gála lesz gyereknapon neves fellépőkkel a TV-ben

Május 30-án, vasárnap újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket.

Tavaly, a koronavírus járvány első hulláma alatt láthatták először a nézők a TV2 műsorán a Neked énekelek című jótékonysági gálaműsort. Akkor közel 35 millió forint felajánlás gyűlt össze a koronavírus frontvonalában dolgozók számára.

Az idei adománygyűjtést gyermeknapon, azaz május 30-án tartják, a koronavírus árvái javára.

A járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek vesztette el egyik, vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig támogatja a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek. A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorunkhoz hasonlóan – idén is a „Nemzeti Összefogás” vonalán, illetve számlaszámán történik. A TV2 jótékonysági műsorában érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek.

 

 

A csatorna felkérésére a legnagyobb sztárok mondtak igen, és több olyan produkciót is láthatnak majd a nézők, amik kifejezetten erre a televíziós műsorra készültek.

Színpadra lép mások mellett Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen adja elő az Elindultam szép hazámból című népdalt,

Janicsák Veca egy különleges technikának köszönhetően énekel duettet a nemrég elhunyt Balázs Fecóval.

Palya Bea partnere ezen az estén Molnár Ferenc Caramel lesz a Csillagom című dalban. Horváth Charlie Tóth Verával énekli el az Az légy, aki vagy című slágerét,

Gryllus Dorka pedig Kulka Jánossal adja elő a Vigyázz a madárra című Révész Sándor szerzeményt.

Az est során a nézők láthatják még az aranytorkú énekesnőket, Wolf Katit, Király Lindát és Tolvai Renit egy közös dalban, továbbá fellép Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, Majka & Curtis Nikával, a Bagossy Brothers Company, Pápai Joci és az Urban Verbunk, Radics Gigi és a Cotton Club Singers.

 

A neves művészek mellett további extra produkciók is színesítik a jótékonysági estet: a Séfek séfe csapatkapitányai, Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor a műsor ideje alatt a Séf asztala éttermében készítenek el egy különleges fine dining menüt, amire szintén licitálni lehet majd.

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést az est női műsorvezetőjeként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek.

ATEMPO.sk