Egész évben ölelnélek – karácsonyi duett lett Békefi Viki és YA OU első közös dala

Egész évben ölelnélek – karácsonyi duett lett Békefi Viki és YA OU első közös dala

Imádnivaló szerelmes karácsonyi felvétellel jelentkezett a páros, ami biztosan mindenki arcára mosolyt csal! Az Egész évben ölelnélek pontosan az az ünnepi dal, amire szükségünk van: pár percre elfeledteti velünk a 2020-as év nehézségeit, és azonnal meghitt, ünnepi hangulatba hoz.

Bár Békefi Viki és YA OU régóta alkot egy párt, a közös zenélés ötlete nem volt ennyire egyértelmű számukra.

„Először csak mashup-okat és feldolgozásokat készítettünk. Aztán hónapokkal később, sokak bátorítására belevágtunk egy teljesen új szerzeménybe, és így meg is született első duettünk egy karácsonyi dal formájában. A zene és a videó pedig tökéletesen tükrözi a mi életünket, ami az érzelmek mellett tele van humorral” - mesélte Ya Ou.

„Az „Egész évben ölelnélek” a szerelem szemszögéből közelíti meg az ünnepeket néhány gyerekkori emlékkel fűszerezve. Benne van minden, ami egy kapcsolatban - a jó és “rossz” részeket is beleértve. Hiszen attól lesz felhőtlen egy közös élet, hogy megtanuljuk felhőkkel is szépnek látni” - tette hozzá az énekes-dalszerző.

A végeredmény egy könnyed, humorral és nem mellesleg csupa szeretettel teli újdonság lett. A rádióbarát hangszerelés, megjegyezhető dallam, izgalmas vokálok és karakteres szaxofon szóló (Herold Péter) együtt valódi ünnepi légkört teremt.

 

 

A két előadó tavaly a Sztárban sztár leszek! műsorban szórakoztatta hétről hétre a nézőket, míg végül Viki egyenes az első, Ya Ou pedig a második helyig menetelt a versenyben. Az énekesnő szeptemberben mutatta be első kiadványát „Cupido” címmel, Ya Ou pedig több zenével is jelentkezett, köztük a Pribelszki Norbival közös „Találkoznánk”-kal, ami jelenleg is a rádiók repertoárjának állandó szereplője.

ATEMPO.sk