Öt év után újra „nagyot” táncol Lóci - Túl sok a városban a diszkó (VIDEÓ)

Simán mondhatnánk, hogy a Lóci játszik megírta a Nem táncolsz jobban, mint én második részét, de valljuk be a Túl sok a városban a diszkó klipjében feldolgozott éjjelt a legtöbben már átéltük.

A zenekar 2016-os slágerének alapsztorija az volt, hogy Lóci összefutott egy félig ismerős arccal, aki elmesélte neki, hogy Győrben táncversenyeztek, és a srác szerint ő győzött. Nos... azóta végtelen számú táncpárbajban volt része Lócinak, és az eredmény ugyebár ismert: Ha szól a dal, nem táncolnak jobban, mint ő.

A túl sok a városban a diszkónak bár egy kicsit más a története, de az összefüggés nyilvánvaló. A sok bizonygatásból ugyanis egy újabb történet és dal született.

 

Lóci játszik

 

"Volt a zenekarnak egy olyan időszaka, amikor végtelen energiával rótta a klubokat. A délutáni hangbeállás miatt mindig mi voltunk az elsők, akik megérkeztek, és a helyiek "legnagyobb örömére" mi voltunk az utolsók is, akik távoztak...

A koncert utáni kötelező koccintáskörök hatására bennem legyőzhetetlen vágy ébredt, hogy mindenkinek megmutassam, nem táncol jobban, mint én. Ha elég ihletett állapotban voltam, akkor előfordult, hogy a történéseket már csak a másnapi elmesélésekből tudtam meg. A zenekar szerint úgy mozogtam ilyenkor, mintha egy láthatatlan kéz irányította volna a végtagjaimat.

Kezdetben persze mindenki hülyének nézett, de a végén valahogy mégis mindenki beállt, hogy egészen villanykapcsolásig bulizzunk. Nemrég egy sztorizgatásnál eljöttek megint ezek a sztorik, és egyből tudtuk, hogy meg kell csinálnunk egy klipben ehhez a dalhoz. Rendezőnek az V. Klipszemlén nyertes Panelparadicsom című klipünket is jegyző Erdész-Karsai rendezőpárost kértük fel, és imádtuk, ahogy megvalósították a sztorinkat” - meséli Csorba Lóci.

A zenekar az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott a stúdióban, így hamarosan jön a 4. nagylemez, melynek ez a dal az egyik előfutára.

 

 

ATEMPO.sk