Generációk találkozása A DAL extra produkciójában

Generációk találkozása A DAL extra produkciójában

Szombaton a második elődöntővel folytatódik a dalverseny a Duna Televízión 19.35-kor. Az adás végére kiderül, melyik nyolc produkció kap lehetőséget a március 13-i fináléban, hogy az év magyar slágere legyen.

A fellépők között ott lesz Noémo, a felvidéki Takács Noémi is, aki Hableány című dalát adja elő akusztikus verzióban.

Gazdára talál „A Dal 2021 Legjobb Dalszöveg Írója”, egyben a Petőfi Zenei Díj „Az Év Szövegírója” elismerés is. Az extra produkcióban pedig igazi örömzenélés várja a képernyő előtt ülőket.

A Duna Televízió műsora a hazai könnyűzenei kultúra gyarapítása mellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a dalokon keresztül összekösse a közönséget, összehozza a generációkat.

A showműsor-ba visszatérő fellépőként érkezik a tavalyi év Petőfi Zenei Díj Életműdíjasa, Charlie. A Liszt Ferenc-díjas énekes közös produkcióra készül Király Lindával, akivel egy örökzöld slágert adnak majd elő.

A duó útjai már több mint egy évtizeddel ezelőtt találkoztak, együttműködésük hidat képez a generációk között. Minden alkalmat különlegesnek élnek meg, amikor a színpadon lehetnek, hiszen ahogy Charlie fogalmazott: „A zene a legnagyobb dolog a világon.”

Március 6-án ismét tíz dal mutatkozik be akusztikus verzióban, amelyből négy juthat a fináléba. Három a zsűripontok alapján automatikusan kap helyet az élmezőnyben. Egy produkció sorsa továbbra is az ötödik zsűritag szerepét betöltő közönség kezében lesz. A legtöbb SMS szavazatot kapó versenydal csatlakozik a döntősökhöz.

A műsor fellépői és dalai

ATEMPO.sk