Egy Hungária-dal aratta a legnagyobb sikert – ilyen volt a szilveszteri Csináljuk a fesztivált! (+VIDEÓ)

A Duna showműsorának szilveszteri adásában a Csókkirály című slágert értékelte a legjobbnak a zsűri és a stúdió közönsége. A Hungária örökzöldjével Szabó Máté állt színpadra, rajta kívül a Pocsolyába léptem című slágerrel Vastag Csaba, valamint a Száguldás, Porsche, szerelemmel Szulák Andrea és Kamarás Iván versenyezhet tovább.

A közmédia zenés műsora nagyszabású szilveszteri adással jelentkezett december 31-én. Az óévet búcsúztató fordulóban a legvidámabb magyar buli- és mulatós slágereket gyűjtötték csokorba. A 70-es évektől napjainkig tartó zenés időutazásban ismét 10 produkciót ismerhetett meg új köntösben a közönség hazánk közkedvelt előadói által.

 

 

A szabályok értelmében a két ünnepi fordulóból, a karácsonyi és a szilveszteri adásból összesen hat sláger versenyezhet tovább, így ezúttal is csak három slágert jutalmazhatott továbbjutással a zsűri és a stúdió közönsége.

 

 

A dobogó második fokán holtverseny alakult ki: a Pocsolyába léptem című Takáts Tamás-dallal Vastag Csaba, a Száguldás, Porsche, szerelem című duettel Szulák Andrea és Kamarás Iván versenyezhet tovább.

 

 

A legjobbnak a Csókkirály című Hungária-szerzeményt szavazták meg, így Szabó Máté is folytathatja a versenyt az évszázad slágere címért.

Csináljuk a fesztivált! januártól az elődöntőkkel folytatódik.

 

Ezek a legendás dalok jutottak tovább a megújult Csináljuk a fesztivált! első adásában (+VIDEÓ)

Közönségkedvenc slágerekkel bővült a Csináljuk a fesztivált! elődöntője (VIDEÓ)

Ezt egy életen át kell játszani – újabb hat dal jutott a Csináljuk a fesztivált! elődöntőjébe (+VIDEÓ)

Pápai Joci saját dalával állt holtversenyben – ők jutottak tovább a Csináljuk a fesztivált! elődöntőjébe (+VIDEÓ)

Charlie, Fecó slágere és a Honfoglalás betétdala is szólt Csináljuk a fesztivált! karácsonyi adásában – itta továbbjutók (+VIDEÓ)

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI