Mutasd a hangod! – Krnčan Milan, az éneklő traktorista megmutatta!

Mutasd a hangod! – Krnčan Milan, az éneklő traktorista megmutatta!

Tátva maradt a zsűritagok szája, amikor a Mutasd a hangod! múlt heti, vasárnapi adásában a traktoristaként megjelent felvidéki énekes, Krnčan Milan előadta a Nélküled című dalt. A show sztárvendége Kökény Attila úgy fogalmazott, gyakran jár tájainkra fellépni, Milan nyugodtan szólítsa majd meg őt egy koncertjén.

Nemrég indult a Mutasd a hangod! második évada a TV2 kereskedelmi televízióban. A show lényege, hogy játékos kedvű pároknak hat énekelni tudó, vagy nem tudó karaktert kell lefülelniük, a show végére pedig azt a játékost megtalálniuk, aki valóban tud énekelni, és előadhat egy duettet a sztárvendéggel. Ebben a zsűri, Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi támogatja őket, akik mellé adásonként egy-egy segítő – ezúttal Kiss Ramóna – érkezik.

 

Krnčan Milan

 

Az előző adásban Kökény Attila volt a sztárvendég, aki a többiekkel és Stohl András műsorvezetővel együtt izgult, tud-e majd énekelni duett partnere.

A két játékos elsőként a traktorista karaktert választotta, aki a Lakszakállasról indult, jelenleg TikToker menyasszonyával Dél-Komáromban élő Krnčan Milan énekes volt.

 

Krnčan Milan

 

Erről a játékosok mit sem tudtak, tátogás alapján megjelölték, hogy nem tud énekelni.

„Régóta szemezgettem ilyen műsorokkal, hogy az ismertségemet egy kicsit feljebb tornázzam. A Mutasd a hangod! show-t választottam. Nagy örömömre Lajtai Katihoz, a Crystal énekesnőjéhez, énektanárnőhöz járhattam a felkészülés során. A kollégáim hívták fel a figyelmemet a műsorra, mert nem nagyon nézek tévét. Az adás után azonnal mérhetően megnőtt a nézettségem az interneten. Úgy döntöttem, jövőre jöhet a Sztárban sztár leszek!” – kezdte megkeresésünkre a Magyarock Dalszínház és a gútai Kis-Duna Menti Rockszínház színész-énekese.

Elárulta, még decemberben volt az adás felvétele, három hónapig készült a show-ra, közben sokszor járt Budapesten ének-, koreográfia- és kamerapróbákon. Élmény volt számára a stúdió, a rengeteg kamera látványa, a profi stáb. De vajon tényleg tud traktort vezetni?

 

Krnčan Milan

 

„Az első meghallgatáson kérték, hogy mondjak egy szakmát. Elsőként a szakácsot mondtam, mert az a végzettségem, de megemlítettem, hogy a párom szülei gazdálkodnak, most náluk segítek, és traktort is vezetek. Úgy gondoltuk, ezzel megviccelhetjük a játékosokat, hiszen ez a cél.

A kisfilmemet is a telepen forgattuk, de annak a bemutatására már nem került sor az adásban” – avatott be a traktoristának beállított énekes, aki az Ismerős Arcok Nélküled című slágerét énekelte.

 

Krnčan Milan

 

„Egy kicsit tartottam attól, hogy többen megdöbbennek, mert azt mondtam, ez a felvidékiek himnusza, de szerintem a Nélküled fontos üzenete, hogy össze kellene tartoznunk, ezáltal sokak himnusza”

– jegyezte meg Krnčan Milan, aki szerepel a Magyarock Dalszínházban február végén, az idén 15 éves Made in Hungária című musicalben, március elején pedig a Valahol Európában című produkcióban láthatjuk, hallhatjuk.

„Március folyamán sokszor megy majd A költő visszatér című musical a Monostori erődben. Bem Józsefet játszom, Varga Miklóssal van egy nagy duettünk az előadásban. Új szerepet is próbálok, amelynek március végén lesz a premierje. Akkor minden kiderül” – fejezte be titokzatosan Krnčan Milan énekes.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: archívum