OTT JÁRTUNK: A Kowalsky meg a Vega fergeteges koncertje zárta a Gútai Vásárt és Búcsút (FOTÓK)

OTT JÁRTUNK: A Kowalsky meg a Vega fergeteges koncertje zárta a Gútai Vásárt és Búcsút (FOTÓK)

A népszerű Kowalsky meg a Vega zenekar koncertjével ért véget a 38. alkalommal megszervezett Gútai Vásár és Búcsú.

A város legnagyobb eseményén ingyenes koncertek, borok utcája, valamint kulturális-, családi- és sportprogram várták az érdeklődőket három napon át.

Fellépett az esemény Korpás Éva, Sipos Dávid, DJ Szemi, Szikora Robi és Magyarország egyik legnépszerűbb pop-rock csapata, a Kowalsky meg a Vega is.

„Égigért GÚTÁN is! ❤️ Csodaszép találkozás volt ez is! Köszönjük Nektek!” - írták közösségi oldalukon a koncert után Kowáék.

OTT VOLTUNK: Tarolt a Kowalsky meg a Vega Dunaszerdahelyen

OTT JÁRTUNK: Rengetegen voltak a Kowalsky meg a Vega dunaszerdahelyi koncertjén

 

Kowalsky meg a Vega

 

Az elmúlt két évtizedben a csapat népszerűsége töretlen volt, albumaik többszörös platinalemezek lettek, és számos sláger köthető nevükhöz. A Kowalsky meg a Vega a magyar fesztiválok állandó fellépője, de játszanak kisebb klubokban és a legnagyobb koncerthelyszíneken is. Fellépéseiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl is. A zenekar által képviselt, fülbemászó dallamokra épülő "zsivány-pop" sikeréhez hozzájárulnak a közérthető és tanulságos dalszövegek is.

A koncerten felcsendültek a 2023 februárjában megjelent új nagylemezük dalait is, de hallhattuk az olyan nagy slágerek is, mint a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki.

Szeptember végén újra találkozhatunk velük Felvidéken, Komáromban adnak majd nagykoncertet.

 

Érdemes megnézni a fotóinkat:

 

 

Itt pedig további fotók a vásárból:

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk