Minden más – Jakuza Ritual új videoklippel jelentkezik (INTERJÚ)

Minden más – Jakuza Ritual új videoklippel jelentkezik

A napokban forgatta új videoklipjét Erik Dang Dinh, azaz Jakuza Ritual. Kíváncsiak voltunk, hogy sikerült a 3 Stars Pictures új produkciója, így kérdéseinkkel megkerestük Eriket. Villáminterjúnk.

 

Miért éppen a Minden más című dalodhoz készítetted új klipedet?

Mert remek dal lett! (nevet) Van öt-hat dalom, amelyek megjelenésre várnak, mégis úgy gondolom, hogy raptechnikailag sikerült rengeteget fejlődni ennél a dalnál.

Talán ez a kedvencem a készülő lemezről. Szórakoztatónak találom. Nekem sincs kedvem állandóan társadalomkritikával foglalkozni, szeretek szórakoztató dalokat is készíteni.

Ilyen volt a Cakkumpakk is Busa Pista oldalán, amely a most megjelent Titántata című albumán található.

 

Jakuza Ritual

 

Az interneten megjelent fotók alapján, a csapaton nem változtattál. Ismét a 3 Stars Pictures készítette a videoklipet. Milyen volt a munka Csonka Andreas, Molnár Viktória (Victoria Beauté), Tóth Tamás (SylonPhoto) és a többiek társaságában?

Azt tudni kell, hogy forgatási héten általában idegbeteg vagyok. (nevet) A rendezést el szoktuk osztani Andreassal, de én vezetem a gyártást, írom a forgatókönyvet. Fárasztó... De a forgatási nap remek volt. Végigröhögtük az egész napot, persze komoly munka mellett. (nevet) Egy ilyen forgatáson a fotósnak nehéz úgy fotóznia, ahogy szeretne, mert nyilván nem zavarhatja az operatőrt. Sylon jó arc, segítőkész, és tényleg minden forgatás jó hangulatban zajlik, mert

ha ideges vagyok, akkor az meglátszik a kreatív munkán is. Ezért idegeskedem ki magam előre. (nevet)

Viki szintén remek munkát végzett, nagyon szépek lettek a lányok. Köszönjük!

 

Valóban, két csinos hölgyet is láthatunk a videóban, Domonkos Tinát és Fragolita Danielát. Örömmel vállalták a szereplést a klipben?

Mindkettőjüknek tetszett a klip koncepciója. Látva a profi hozzáállásunkat, ők is nagyon lelkesek voltak, és igyekeztek az általunk feltett mércét megugrani, ami abszolút sikerült. Köszönöm, csajok!

 

Jakuza Ritual

 

Ki találta ki a Minden más képi világát? Működik valamiféle munkamegosztás a csapaton belül?

Ennyi éves barátság és több év közös munka után, nekem már nem kell mindent tövéről hegyére elmondanom Csonka Andreas operatőrnek, hogy mit szeretnék.

Félszavakból megérti, mit szeretnék, hogyan képzelem el és sok dolgot már nem is mondok, mert tudja, hogy milyen az ízlésem, ami azért nagyban egyezik az övével. (nevet)

Abszolút működik a munkamegosztás. Alapból az összes klipnél gyártásvezető vagyok, de annak a hívei vagyunk, hogy minden klipnél másképp kell elosztani a munkát a helyzethez mérten, hogy a legjobbat tudjuk hozni. Míg a Felvidéki nyomor nagyját én rendeztem azért sem szerepelek benne a Minden Más klipnél én csak az alapkoncepciót határoztam meg, a többit Andreasra bíztam.

 

A klipet ma, április 19-én hétfőn 17.00 órától nézhetitek meg itt:

 

 

Mikor láthatunk majd élőben ismét a színpadon? Legutóbb tavaly nyáron, Keszegfalván, az Impulse all in Music – Open Air Fesztiválon szereztél boldog pillanatokat a közönségnek. Miképp viseled a pandémia okozta kényszerszünetet?

Az idén ha fellépőként, ha nem fellépőként, de találkozunk majd az Impulse és Konkoly fesztiválokon!

A hócipőtől kezdve tele van mindenem már ezzel.

Pont ezért kezdek live-ozni. A múltkor már lement egy próba stream. Egy kicsit beszélgettünk, rappeltem freestyloztam. Lesznek még ilyenek, de természetesen tartalommal.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Tóth Tamás (SylonPhoto)