Augusztus végén lesz az idei EFOTT – mutatjuk kik igazoltak már vissza

Augusztus végén lesz az idei EFOTT – mutatjuk kik igazoltak már vissza

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban.

A pandémia miatt a fesztivál szervezői piackutatást végeztek a közösségi média felhasználásával, a kérdőívet pár nap alatt mintegy húszezren töltötték ki, a válaszok döntő többsége az EFOTT megtartása mellett szólt. A szervezők a fesztiválozók véleményének felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések lehetővé teszik,

augusztus 26. és 30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján, a VVSI Velencei Evezőspályánál.

A szervezők várhatóan június 10-re tudják véglegesíteni a programot, mindeközben folyamatosan figyelik a rendelkezéseket a biztonság érdekében.

Az már biztos, hogy a világhírű amerikai rapper, Flo Rida ott lesz a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, de visszaigazoltak már a következő hazai fellépők is:

Horváth Tamás
Wellhello
Bagossy Brothers Company
Anna & the Barbies
Brains
Cloud9+
Majka & Curtis
Follow The Flow
Kelemen Kabátban
Irie Maffia
Margaret Island
ByeAlex és a Slepp
The Biebers
Blahalouisiana
Ocho Macho
Manuel
Péterfy Bori & Love Band
Hiperkarma
30y
Kiscsillag
Intim Torna Illegál
Hősök

Május 23-án 18.00 órától a #ClubAtHome online sorozat zárásaként az EFOTT Facebook-oldalán élő koncertet ad a Margaret Island és jön majd JumoDaddy is.

EZ, ATEMPO.sk / MTI