Balázs Fecó lesz A Dal 2020 második elődöntőjének vendége

Balázs Fecó lesz A Dal 2020 második elődöntőjének vendége

Szombat este A Dal 2020 második elődöntőjében tér vissza Magyarország dalválasztó műsorának színpadára Balázs Fecó, aki idén talán a legismertebb slágerét, az Évszakokat énekli majd.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes elmondta, hogy mindig örömmel jön vendégszerepelni A Dalba és nem volt ez másképp idén sem. „Minden évben nagyon várom, hogy a verseny végén kikből lesznek az új Szörényik vagy az új Demjének” – tette hozzá Balázs Fecó, aki beszélt arról is, hogy a Magyar Televízió gyártásában készült Nyolc évszak című sorozathoz készült dala azt az életérzést jelenti, ami a 80-as évek közepén jellemző volt rá.

A Dal 2020 második elődöntőjében szombaton 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán kiderül, hogy melyik négy produkcióval lesz teljes a döntő nyolcas mezőnye és kik küzdhetnek meg a 75 millió forintos, a zenei karrier építésére fordítható főnyereményért.

A február 29-i második elődöntőben a következő dalok akusztikus verzióit hallhatjuk:

Ember Márk (Tovább)
Kies (Az egyetlen)
Kóbor Zsóka és Polgár Patrik (Valamiért)
Kökény Attila (Búcsúznom kell)
Molnár Dániel (Ábránd)
Nene (Későre jár)
Pál Dénes (Készen állsz)
Turbo (Iránytű)
Wolf Kati (Próbáld még)

A most szombati adásban az is kiderül, hogy kinek ítéli a zsűri A Dal 2020 legjobb dalszövegírója különdíjat, aki elnyeri a Petőfi Zenei Díj azonos kategóriájának a díját is.

EZ, ATEMPO.sk / MTVA